Skip to main content

Sosiale medier

Hvordan skal vi få det rette publikumet til å følge oss på Instagram? Hvordan går vi frem når vi skal gjøre digital annonsering? Og GDPR, hva er det?

Vi hjelper deg gjerne med kursing og veiledning, vi utvikler publiseringsplaner og produserer innhold, og bistår deg med å administrere dine sosiale medie-kanaler.

Innhold

The Oslo Way forteller historier du husker, og som du deler med andre. La oss sammen engasjere din målgruppe.

Hvordan skal du skille deg ut fra konkurrentene dine? Hvilken historie skal du dele, og hvordan skal du fortelle den med din egne og unike stemme?

Vi har et bredt nettverk av underleverandører, som sammen med oss kan fortelle historier gjennom videolinsen og fotokameraet.

Presse

Vi brenner for gode, ektefølte pressesaker. Gjennom en årrekke har vi jobbet med pressehåndtering for artister og skuespillere, for festivaler, drama- og filmproduksjoner, samt mat- og drikkearrangementer.

Vi kjenner godt til hva pressen er opptatt av, og har et bredt kontaktnettverk.

Markedsføring

Stort eller lite annonsebudsjett – Hvor skal du annonsere for å få målgruppen din til å kjøpe ditt produkt, eller komme til ditt arrangement?

Vi hjelper deg gjerne med markedsstrategi, annonseplaner, strategisk artwork, kommersielle samarbeid og oppfølging.

Strategi

Hvor er selskapet ditt om tre år? Du har mange tanker og ideer, men hvordan skal du få det ned i håndfaste mål?

Vi hjelper deg å rydde i tankene! Vi har lang erfaring med å lede strategisamlinger, og det å sette ideene og målsettingene ned i fornuftige og gjennomførbare planer.