Ukategorisert

Digital markedsfører, historieforteller og hjelperytter søkes til The Oslo Way!

By 10. februar 2020 februar 14th, 2020 No Comments


Digital markedsfører og historieforteller

The Oslo Way er et frittstående PR- og kommunikasjonsbyrå. Vi skal kjennes for vår kreativitet, fleksibilitet og treffende strategiske rådgivning, kombinert med å bygge og posisjonere merkevarer. Navnet vårt har vi hentet fra den lille byen med det store hjertet. Våre ansatte, hjelperyttere og frilansere henter vi fra hele landet.

Oslo er en av hovedstedene i Europa som vokser raskest. Det lar vi oss inspirere av. Det er også den byen i Norge med flest innflyttere, altså en by som skapes og utvikles som resultat av impulser fra utsiden. Liten og trygg, men med ambisjoner, kompetanse og nettverk til å leke med de største.

Nå er vi i vekst og det takket være en solid kundemasse av store og små prosjekter og merkevarer fra kulturlivet. Vi søker nå flere hjelperyttere til laget, som av flere er omtalt som en av Norges mest spennende kommunikasjonsbyrå om dagen. En beskrivelse vi ydmykt kan skrive under på.

Om deg:

Du har god kunnskap om hvordan digitale kanaler fungerer og du elsker å fortelle historier på en ny og kreativ måte. Du bør være kulturinteressert, en god kommunikator, selvgående og løsningsorientert, samt har stor arbeidsinnsats.

Dette vil du jobbe med:

  • Digitalmarkedsføring
  • Utvikling og vedlikehold av digitale kampanjer og tilstedeværelse i sosiale medier
  • Videreutvikle nettsider og digitale kommunikasjonsløsninger
  • Effektmåling, rapportering og optimalisering av annonsering

Stillingen er 100% men knyttet til et prosjekt.  Muligheter for fast ansettelse etter prosjektperiode.

Hvorfor deg?
Send oss søknad hvor du kort beskriver deg selv og dine kvalifikasjoner, hva du vil tilføre The Oslo Way og ikke minst hva som gjør deg til den perfekte digitale markedsfører og hjelperytter.

Søknad og eventuelle spørsmål sendes rannveig.lie@theosloway.no