Ukategorisert

DET STÅR NAVNET DITT PÅ DEN STILLINGEN HER!

By 26. april 2022 april 27th, 2022 No Comments

Kommunikatør og historieforteller til drømmearbeidsplassen!

I The Oslo Way så forteller vi  historier du husker, og som du deler med andre. Og siden oppstarten for fem år siden har vi en solid tilstrømming av drømmekunder og klienter som vil ut med sine historier.

Gode historier fortjener et stort publikum. I alle typer flater og medier. Fortjente som betalte flater.
Vi veit at mediebildet er i konstant utvikling og som våre kunders hjelperyttere er vi til en hver tid opptatt av å kunne rådgi og dytte våre prosjekter i en retning de fortjener.

Da må vi være oppdatert, inspirert, selvgående og sultne. Og vi må selvsagt sørge for at vi har de beste folka på laget. The Oslo Way formes av hodene som jobber her og vi er aldri bedre enn vår siste jobb. Det gjør at vi også er hverandres hjelperyttere.

Det står skrevet mitt navn på den stillingen!

En god jobbsøknad åpner gjerne med noen velvalgte ord om hvorfor stillingen passer søker perfekt.
Noen ganger har vi til og med sett at “det står skrevet mitt navn på den stillingen!”.  Lite slår en slik åpning og vi som arbeidsgivere blir selvsagt begeistrert. Som et lite byrå med gigantiske visjoner og en kundeportefølje som vi da vi startet kun drømte om, kan vi med sikkerhet si at vi har skapt en drømmearbeidplass for oss som jobber her nå. Du som er vår neste hjelperytter skal fortsette å bygge og da trenger vi også at du former arbeidsplassen din allerede før du begynner.

Flytsone og medvind gir oss selvtilliten til å be deg nettopp lage stillingsutlysningen det står navnet ditt på.
Hvilke kvalifikasjoner du innehar som du også mener at et selskap i vekst med drømmeprosjekter skal inneha.

For oss er du kommunikatøren som setter historien før du plasserer den. Du er kretativ nok til å tørre å tenke fysisk når alle tenker digitalt. Du har hjerte og lojaliteten til å gjøre noe stort til noe nært og du har eierskap og ansvar nok til å være selvgående i et felleskap.

The Oslo Way
The Oslo Way er et frittstående prosjekt- og kommunikasjonsbyrå. Vi skal kjennes for vår kreativitet, fleksibilitet og treffende strategiske rådgivning, kombinert med å bygge og posisjonere merkevarer. Navnet vårt har vi hentet fra den lille byen med det store hjertet. Våre ansatte, hjelperyttere og frilansere henter vi fra hele landet.

Oslo er en av hovedstedene i Europa som vokser raskest. Det lar vi oss inspirere av. Det er også den byen i Norge med flest innflyttere, altså en by som skapes og utvikles som resultat av impulser fra utsiden. Liten og trygg, men med ambisjoner, kompetanse og nettverk til å leke med de største. Sånn er vi i The Oslo Way også. Kommersielle hoder med idealistisk bankende hjerter. Vi digger kundene våre og heldigvis er vi i en posisjon som gjør at flere og flere velger oss . Vi er i vekst og det takket være en solid kundemasse av store og små prosjekter og merkevarer fra musikk og-kulturlivet.

Vi ønsker nå å utvide laget med kloker hoder som vil jobbe med våre kunder med hovedvekt mot festival, artist og musikk.

Stillingen er 100%. Muligheter for fast ansettelse etter prøveperiode.

Søknadsfrist: 15. mai

Oppstart/tiltredelse: etter avtale.

Hvorfor deg? 
Send oss din søknad utformet som en stillingsutlysning for din drømmejobb i The Oslo Way. Stillingsutlysningen bør beskrive deg selv og dine kvalifikasjoner, hva du vil tilføre The Oslo Way og ikke minst hva som gjør deg til den hjelperytter i The Oslo Way.

Søknad og eventuelle spørsmål sendes mina.evenrud@theosloway.no

Leave a Reply